Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

Tradíció és innováció II. október 4-i videófelvétele

A Tradíció és innováció II. című programsorozat résztvevői október 4-én a Scrutonban figyelemre méltó magyar fejlesztésekkel találkozhattak, megismerkedhettek a különböző területek trendjeivel, inspirálódhattak a közösség meghatározó szereplőinek gondolatébresztő beszélgetéseiből.


A rendezvény házigazdája Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének munkatársa, az MPEE tagja volt, aki ez alkalommal Magyarország korábbi telavivi és bécsi nagykövetével, Dr. Nagy Andorral, valamint Dr. Hetényi Rolanddal, a Dr. Hanna Dániellel közösen elindított startup cégükről beszélgett.


Mit jelentett a COVID-19 egy végzős orvostanhallgatónak? Mit jelent az, hogy ellenségből barát a vírusok terén? Hogy lett egy orvostanhallgatóból biotech startupper? Mi az a járványügyi terület, ahol évekkel előzzük a világ többi részét? Iyen és ezekhez hasonló


kérdések kerültek napirendre, azzal a céllal, hogy az átütő technológiát fejlesztő magyar startupokat előadássorozat keretében bemutassák.

A teljes beszélgetés az alábbi videón nézhető meg: