A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) 2022. november 17-i gyulai klubestjén több, mint 180 fő résztvevő előtt elsőként Dr. Kovács József, Békés-megye 3. sz. országos egyéni választókerületének országgyűlési képviselője adott a hallgatóságnak körképet a választókerület általános helyzetéről.

Ezt követően Dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere tartott beszédet, amelyben Gyula helyzetét elemezte az energiaválság és a háborús kihívások árnyékában.

Dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere

Ezután következett az est vezérszónoka, Lázár János építési és beruházási miniszter, aki közel egy órás beszédében felvázolta, mire számíthat hazánk az előttünk álló években és konkrétan kitért Békés-megyét, a térséget érintő több kérdésre is.

A rendezvényen részt vett Tordáné Petneházy Judit, az MPEE alelnöke és Náray Szabó Gábor, az MPEE elnökségi tagja is, utóbbi az MPEE nevében köszöntötte a jelen lévőket.

Lázár János építési és beruházási miniszter
Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Lázár János építési és beruházási miniszter és Dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere érkezik az estre
Náray-Szabó Gábor és Lázár János

Képek

mpee.hu