Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

Hogyan tarolták le az innovatív mobil fejlesztések a piacot?

Néhány mobil alkalmazás, és az ezeket üzemeltető startupok mára milliárdokat érő cégekké nőtték ki magukat. A harmadik alkalommal Králik Tamással, a Mindtech Apps társalapítójával és ügyvezetőjével arra keressük a választ, hogy miként építsünk sikeres digitális termékeket, melyeket a felhasználók szeretnek, és melyekért hajlandóak fizetni is.


„Mi dolgozunk a gazdaságban, mi termelünk és szolgáltatunk a versenygazdaságban, ezért mi ismerjük igazán a gazdasági viszonyokat és törvényszerűségeket, mi ütközünk bele az akadályokba, és mi tudjuk, hogy hogyan lehetnénk versenyképesebbek, sikeresebbek. Ezért csak velünk lehet jó vállalkozói, gazdálkodói környezetet kialakítani.” – mondta egykor Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének alapítója és örökös elnöke. A 35. születésnapját idén ünneplő szövetség gazdag tapasztalatairól, a magyar üzleti innovációs tradícióról illetve a lokális startup ökoszisztéma fejlesztési lehetőségekről osztja meg véleményét Marosi László, a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezetének elnöke.


Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán u. 10.- Scruton Belváros
Időpont: 2023. 11.09. csütörtök, 18:00


Regisztráció: https://scruton.hu/…/tradicio-es-innovacio-iii…/


A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!