Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

Elnök: Dr. Vízkelety Mariann (Győri Enikő: 2024.01.01-től)
Főtitkár alelnök: Gellén Márton
Alelnök: Tordáné Petneházy Judit

Balog Zoltán
Mádl Ferenc †
Granasztói György †
Martonyi János

Bíró Ildikó
Hűvösvölgyi Ildikó
Jenőfi György
Náray-Szabó Gábor
Osztie Zoltán
Takács Bence

Müller Ferenc
Strich Péterné
Tóth Botondné

Gál Katalin
Hardy F. Gábor

AZ MPEE ELNÖKEI

Mádl Ferencet, az MPEE alapító elnökét az Országgyűlés 2000. június 6-án megválasztotta Magyarország köztársasági elnökének. Ezt követően az egyesület tagjai és tagegyesületei új elnöknek Granasztói György történészprofesszort, a Teleki Intézet főigazgatóját választották meg, aki az alapszabály szerint két éven át látta el a tisztséget. Őt 2002. július 6-tól Martonyi János volt külügyminisztert követte egyesületi elnökként hét éven keresztül.

Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét kétszer választotta elnökévé a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület: első alkalommal 2009. augusztus 29-én, majd a 2015. április 25-én megtartott tisztújító közgyűlésén.

A közgyűlés 2019. január 22-én Vízkelety Mariannt, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkárát választotta meg a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnökévé, aki alakulása óta tagja az egyesületnek, valamint a Százak Tanácsának, a Széll Kálmán Alapítványnak és több más nemzeti értékrendű civil szervezetnek.

Az MPEE tiszteletbeli elnökei és védnökei a szervezet korábbi vezetői: néhai Mádl Ferenc akadémikus, volt köztársasági elnök, néhai Granasztói György történész professzor, Martonyi János volt külügyminiszter és Balog Zoltán miniszter, Dr. Vízkelety Mariann (tiszteletbeli elnök: 2024.01.01-től)

Az egyesület jelenlegi elnöksége

A szervezet főtitkár-alelnökké Gellén Mártont, alelnökké Tordáné Petneházy Juditot választotta. Az elnökség további tagjai: Bíró Ildikó, Hűvösvölgyi Ildikó, Jenőfi György, Náray-Szabó Gábor, Osztie Zoltán, Takács Bence.

A Felügyelő Bizottság tagjai: Müller Ferenc, Strich Péterné és Tóth Botondné. Az Etikai Bizottság tagjai: Gál Katalin és Hardy F. Gábor