Számos kérdést vitattunk meg március 8-i soron következő elnökségi ülésünkön. Többek között beszéltünk az előttünk álló feladatokról, az elkövetkező hónapok programjairól, a kommunikációs célkitűzésekről, azok végrehajtásáról, valamint tagságunk rendszeres tájékoztatásáról.

Elkészült az MPEE 2024. évi programterve, számos érdekes témával várjuk egyesületünk tagságát rendezvényeinkre. Folytatódik a Korunk kihívásai és a Jogállami kerekasztal programsorozatunk, idén is részt veszünk Tusványos 2024. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal-beszélgetésein és lesznek szakmai és kulturális témájú programjaink is.

Az MPEE egyik célkitűzése a generációk közötti kommunikáció erősítése, arra törekszünk, hogy egyesületünk egy híd lehessen a fiatalabb generáció és az idősebbek között. Szeretnénk átadni azt a tudást, azt a tapasztalatot, amivel tagságunk rendelkezik, és elérni, hogy a fiatalok nyitottak is legyenek erre.

Az MPEE Hírlevelével szeretnénk tagságunkat rendszeres tájékoztatni az egyesületünkben folyó munkáról, az elvégzett feladatokról, az elmúlt és az elkövetkező időszak történéseiről. A hírlevél első számban 2024. január 1 – március 8. közötti időszak eseményeiről adunk hamarosan visszatekintést.

mpee.hu