Jogállami kerekasztal állandó és meghívott résztvevőkkel

Jogállami kerekasztal állandó és meghívott résztvevőkkel

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület „Jogállami kerekasztal” címmel 2013-ban országjárást szervez az egyesület elnökségének, tagjainak és helyi tagszervezetinek közreműködésével. A kerekasztal-beszélgetéseken az új Alaptörvényről, alkotmányosságról, közjogi berendezkedésünk aktuális kérdéseiről, a választójogi változásokról állandó és meghívott előadók tájékoztatják az érdeklődőket.

Utoljára módosítva: 2019. March 04.

Felkért előadók többek között: Balog Zoltán, Tordáné Petneházy Judit, Juhász Imre, Náray Szabó Gábor, Gulyás Gergely, Szájer József, Kiszelly Katalin, Simicskó István, Semjén Zsolt, Bagó Zoltán.

Az országjárás tervezett helyszínei többek között: Kalocsa, Kecskemét, Pécs, Szombathely, Sopron, Mosonmagyaróvár, Celldömölk, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Budapest, Hódmezővásárhely és Baja.

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület február 1-jei nyitórendezvényének Nyíregyháza ad otthont. Az első kerekasztal-beszélgetés résztvevői Tordáné Petneházy Judit alelnök, Juhász Imre elnökségi tag és Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester lesznek.

A kerekasztal-beszélgetéseket és az azzal kapcsolatos részvevői hozzászólásokat minden alkalommal kulturális program követi a Bánffy György Kulturális Szalon tagjainak a közreműködésével.

Február 1-jén, pénteken Császár Angéla érdemes művész, a kulturális szalon háziasszonya és Pregitzer Fruzsina, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színművésze lép fel az esten.

 KIADÓ: Magyar Polgári Együttműködés Egyesület