Folytatódik a Jogállami kerekasztal

Folytatódik a Jogállami kerekasztal

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület 2014-ben is folytatja a „Jogállami kerekasztal” címmel tavaly januárban megkezdett országjárását az egyesület elnökségének, tagjainak és helyi tagszervezetinek közreműködésével.

Utoljára módosítva: 2019. March 04.
A kerekasztal-beszélgetéseken az Alaptörvényről, alkotmányosságról, közjogi berendezkedésünk aktuális kérdéseiről, a választójogi változásokról állandó és meghívott előadók tájékoztatják az érdeklődőket.

 Felkért előadók többek között: Balog Zoltán, Tordáné Petneházy Judit, Juhász Imre, Náray Szabó Gábor, Gulyás Gergely, Szájer József, Kiszelly Katalin, Simicskó István, Semjén Zsolt, Bagó Zoltán.

 A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület idei február 6-iki nyitórendezvényének Mosonmagyaróvár ad otthont. Az idei első kerekasztal-beszélgetés résztvevői Tordáné Petneházy Judit alelnök, dr. Szabó Balázs, a Vidékfejlesztési Minisztérium főosztályvezetője és dr. Nagy István országgyűlési képviselő, Mosonmagyaróvár polgármestere lesznek.A kerekasztal-beszélgetéseket és az azzal kapcsolatos részvevői hozzászólásokat minden alkalommal kulturális program követi a Bánffy György Kulturális Szalon tagjainak a közreműködésével.

Február 6-án, pénteken Kolti Helga színművész és a kulturális szalon tagjai lépnek fel az esten. Az országjárás következő állomása Sopron lesz.

KIADÓ: Magyar Polgári Együttműködés Egyesület