Balog Zoltán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke

Balog Zoltán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke

Balog Zoltánt választotta elnökévé a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület 2009. augusztus 29-én, szombaton a Budapesten megtartott tisztújító közgyűlésén.

Utoljára módosítva: 2019. March 04.

Martonyi János leköszönő elnök beszámolójában értékelte az egyesület elmúlt két évének tevékenységét, megköszönve az elnökség és a tagság eddigi munkáját.  

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendes közgyűlésén megválasztotta új tisztségviselőit. A közgyűlés az egyesület elnökévé Balog Zoltán országgyűlési képviselőt, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának elnökét, főtitkár-alelnökké Mészáros Lászlót, a Kecskeméti Konzervatív Kör elnökét, alelnökké Tordáné dr. Petneházy Judit jogtanácsost választotta.

Az elnökség további tagjai: Hazl József, a Rákóczi Szövetség elnöke, Bíró Ildikó, a Polgári Körök főkoordinátora, Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének elnöke és Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnöke.

Az Együttműködési Tanács tagjait az elnökség döntése alapján választják meg 30 napon belül.

Balog Zoltán beszédében megköszönte elődje, Martonyi János eddigi munkáját, és felkérte az egyesület védnökének. A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület tiszteletbeli elnökei és védnökei a szervezet korábbi vezetői: Mádl Ferenc akadémikus, volt köztársasági elnök, Granasztói György történész professzor és Martonyi János volt külügyminiszter. A védnökök állandó tanácskozási jogú meghívottjai az elnökség és az Együttműködési Tanács üléseinek.

Kiadó: Magyar Polgári Együttműködés Egyesület